Den här går hem hos alla i familjen och är jättegod. Enkel att göra också.
Lövbiffsrullar
4 port
500 g lövbiff
1 msk balsamvinäger
1 msk tomatpuré
1 msk chilisås
1 riven vitlöksklyfta
1 liter vatten
2 köttbuljongtärningar
2 dl creme fracihe
Till servering:
orientbröd/libabröd
ost
tomat
isbergssallad
gurka
rödlök
röd kebabsås
vit kebabsås
Strimla köttet och fräs i smör. I med allt till röran UTOM creme fracihen. Låt puttra på ganska hög värme i ca 1 timme. Håll koll så inte all vätska kokar bort. När lite av vätskan återstår, i med creme fracihen.
Lägg lite ost på brödet och värm brödet i mikron. På med röran och övriga grönsaker och såser. Rulla ihop och njut!
I början av koktiden:
Efter en timme:
När creme fraichen har åkt i:
-Mama Skogly ♥
Mycket bra idé att använda lövbiff till Kebab! Ska definitivt provas!
SvaraRaderaSå roligt att höra! Ha en fin dag!
Radera