Vi dammar av en gammal 70-talklassiker som inte är att förakta. Smördeg in all its glory. Smarrigt värre!
Smördegsinbakad fläskfilé med holiday dip
1 st fläskfilé
1 paket bacon
1 påse holiday dip
2 dl creme fracihe
riven ost
1 rulle smördeg
1 st ägg att pensla med
salt och peppar
Blanda dippulvret med creme fracihen.
Förstek filén salta och peppra,låt svalna. Förstek baconet.
Rulla ut smördegsplattan och dela den i 4 delar.
Bred holidaydip på ena halvan av varje smördegsplatta.
Lägg på filén, baconet och osten. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. Lägg i en ugnsfast form.
Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader.
-Mama Skogly ♥
Smördeg med fyllning är så gott!
SvaraRaderaJag håller med!
Radera