onsdag 3 maj 2017

Köttfärspiroger med smördeg

Superenkla, frasiga och goda piroger. Frys in överbliven köttfärssås så går den här helgrätten geschwint att pula ihop.


Köttfärspiroger med smördeg

4 st

1 rulle färsk smördeg
3-4 dl köttfärssås
riven ost

1. Rulla ut smördegen och skär i fyra lika stora bitar.

2. Vik upp kanterna på alla sidor och fyll mitten med köttfärs.

3. Fördela riven ost över.

4. In i ugnen i 225 grader i ca 20 minuter.

5. Servera med sallad och vitlökssås.



-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Smördeg är ju så gott. Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Går det att värma upp dessa igen i typ micro eller förlorar man då en del av det goda med smördegen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. De går att värma upp i mikro men blir inte lika frasiga.

      Radera