Vegetarisk måndag och här är mitt tips till er, pasta Alfredo med champinjoner istället för kyckling. Supergott om jag får säga det själv! Nu ser pastan kanske inte så krämig ut. Det beror på att jag fotade den dagen efter, efter att han värmt upp den i mikron. Men när man äter den på dirren är den väldigt krämig. Ha nu en riktigt fin dag!
Vegetarisk Pasta Alfredo med champinjoner
ett gäng färska champinjoner
25 g smör
salt och peppar
2,5 dl grädde
1 krm riven muskotnöt
3 dl finriven parmesan
persilja
redning
300 g färsk pasta
1. Skär svampen i skivor.
2. Smält smöret och fräs den, på med salt och peppar.
3. I med grädden och koka 5 minuter.
4. Riv osten och muskotnöten.
5. Red såsen.
6. Dra från värmen och rör ner osten och muskotnöten. Klipp över persilja.
7. Smaka av med salt och peppar.
-Mama Skogly ♥
Mums, vad gott!
SvaraRaderaTack fina du!
Radera