Jag älskar sushi och asiatiska smaker, så det här är en riktig höjdare tycker jag. Och Anette.
Ostron thai style
6 port
1 tsk japansk soja
1 bit ingefära
0.5 röd chili
0.5 kruka koriander
0.5 dl japansk risvinsvinäger
(lite citron- eller limesaft)
1. Hacka ingefära, chili och koriander fint och fyll i en flaska.
2. Häll i soja, vinäger och skaka flaskan.
3. Servera till nyöppnade ostron.
(recept från Leila)
Loxarel A Pèl Nr 7470
Classic Penedes Brut Nature Reserva ,
Spanien, Penedès
99:-
Flaska , 750 ml
Ekologiskt
Nyanserad, något utvecklad, mycket frisk smak med inslag av gula päron, rostat bröd, honung, apelsin, mineral, nougat och citrus. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk och skaldjur.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar