Jag gjorde en supersmarrig tacotårta i fredags när syrran och hennes man kom på besök. Den blev krämig och en najs variant till fredagsmyset.
Tacotårta med kyckling, bacon och vitlöksost
1 grillad kyckling
2 dl creme fracihe
1 burk vitlöksost (200 g)
1 liten rödlök
0,5 burk salsa, medium
1 paket bacon
1 röd paprika
4 mjuka tortillabröd
riven ost
tomat
1. Bena ur kycklingen och klipp i mindre bitar.
2. Hacka paprikan och rödlöken.
3. Klipp baconet i bitar och knaperstek.
4. Lägg allt i en bunke och vänd ner creme fraiche, vitlöksost och salsa.
5. Bred ut på ett mjukt tortillabröd som ligger på bakplåtspappersklädd plåt eller i en smörad pajform.
6. Varva bröd med röra och avsluta med röra på toppen. På med riven ost och skivade tomater.
7. In i ugnen i 200 grader i ca 40 minuter.
8. Servera med sallad, cheddar cheese dip och guacamole.
-Mama Skogly ♥
Mums, så krämigt och gott!
SvaraRadera:)
Radera