Så var även denna semesterresa slut och vi har landat hemma igen. Det blev några dagar i Piteå, Haparanda och Luppioberget. På det sista stället åt vi en fantastisk middag. Mer om det senare!
Vi upprepar succén från jobbfesten i Kerstins och Magnus stugor. Där var pommesen friterad (vilket jag rekommenderar), den här är körd i ugnen. Top notch.
Rostbiff med sötpotatispommes, chilibea, halloumi och mozzarellasallad
rostbiff i skivor
chilibea
sötpotatispommes
halloumi
mozzarella
tomat
ruccola
basilika
svartpeppar
1. Fritera pommesen eller kör den klar i ugnen.
2. Stek halloumin i skivor.
3. Skiva mozzarella och lägg på en bädd av ruccola, basilika och solmogen tomat. På med svartpeppar.
4. Servera med chilibea.
-Mama Skogly ♥
Så fräscht och gott!
SvaraRaderaVäldigt mumsigt!
Radera