fredag 9 augusti 2019

Rostbiff med sötpotatispommes, chilibea, halloumi och mozzarellasallad

Så var även denna semesterresa slut och vi har landat hemma igen. Det blev några dagar i Piteå, Haparanda och Luppioberget. På det sista stället åt vi en fantastisk middag. Mer om det senare!

Vi upprepar succén från jobbfesten i Kerstins och Magnus stugor. Där var pommesen friterad (vilket jag rekommenderar), den här är körd i ugnen. Top notch.


Rostbiff med sötpotatispommes, chilibea, halloumi och mozzarellasallad

rostbiff i skivor
chilibea
sötpotatispommes
halloumi
mozzarella
tomat
ruccola
basilika
svartpeppar

1. Fritera pommesen eller kör den klar i ugnen.

2. Stek halloumin i skivor.

3. Skiva mozzarella och lägg på en bädd av ruccola, basilika och solmogen tomat. På med svartpeppar.

4. Servera med chilibea.




-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: