Den här fick stå på bordet till midsommar. Väldigt god. Anette hade köpt sill och gravad/rökt fisk från Frisk fisk som vi mumsade på till midsommar också.
Färskpotatissallad med valnötter, ruccola och parmesan
6 port
1 kg kokt, kall potatis
ca 20 g ruccola
4 soltorkade tomater i olja
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
3 krm nymald svartpeppar
1 tsk salt
100 g valnötskärnor
50 g färsk parmesanost
1. Skär potatisen i bitar och lägg i en skål tillsammans med ruccolan.
2. Skär de soltorkade tomaterna i strimlor och vänd ner dem. Blanda olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, salt och peppar i en skål och häll över potatissalladen.
3. Grovhacka valnötterna och blanda ner dem. Skär tunna skivor parmesanost, t ex med en potatisskalare och tillsätt dem.
(recept från Ica)
-Mama Skogly ♥
Potatissallad är så gott. Ha en fin dag!
SvaraRaderaTack detsamma!
Radera