Min mästerbagare Colin bakade brownies en dag. Jag hade tur som fick smaka en bit för grabbarna roffade åt sig allt som blev över. Kids alltså...
Brownies
16 bitar
150 g smör
250 g mörk choklad
4 ägg
3 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret. Bryt chokladen i bitar och rör ner den i smöret. Ta bort kastrullen från värmen när chokladen är så gott som smält.
3. Vispa ihop ägg och socker. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör ner i mjölblandningen. Addera choklad- och smörsmeten. Rör om försiktigt men noga.
4. Häll smeten i en stor form eller liten långpanna (sådär 25 x 35 cm), gärna med bakplåtspapper. Baka i 35 minuter eller till kakan är fast i kanterna.
5. Låt kakan svalna och skär i önskade bitar.
-Mama Skogly ♥
Så gott och gott med choklad i smeten!
SvaraRadera:)
RaderaSom en dröm!
SvaraRaderaKram Kajsa
http://www.bland-kastruller-och-vinglas.se