När jag klev upp i morse stod det en stooor kasse med godsaker i, på bron. Min komis Erica hade lämnat av en "Ericas julkasse". Ni ska få se senare hur mycket gott som fanns i den. Jag måste bara få hinna fota i dagsljus först.
Scrollade lite runt på Insta för några dagar sedan och ramlade över @matbubblans inlägg om Punch ischoklad. Jag gillar (läs älskar) punch så det här var ju bara att testa och hålla i sig så man inte mumsade i sig alla själv. För man ska dela med sig av det goda...
Nästa gång ska jag prova stoppa i lite mer arrak.
Ischoklad med punch
25 st
små aluminiumformar
100 g ljus choklad
50 g kokosfett
ca 1 msk arraksarom
strössel, minikulor
1. Hacka chokladen och smält den sedan över vattenbad. Vänd ner kokosfettet tillsammans med arraksaromen. Blanda och låt allting smälta samman till en rinnande chokladsås. Häll över chokladen i en liten kanna.
2. Placera ut ca 25 st små aluminiumformar på ett fat och fyll upp dem med chokladsåsen. Ställ in fatet i frysen i ca 10 minuter så ischokladen hinner börja stela lite.
3.Ta ut fatet och strö över lite strössel över ischokladen och ställ sedan in fatet i kylen i ca 15 minuter och låt chokladen stelna klart helt. Förvara ischokladen i kylen.
-Mama Skogly ♥
Helt i min smak :) Mums!
SvaraRaderaJa, punch är yum!
Radera