Det här blev en god lunch i karantänen. Jag hade alla grejer hemma så det var bara att veva ihop. Najs.
Tuna melt
4 st
1 burk tonfisk, msc-märkt
1 knippe persilja
0.5 st rödlök, hackad
1 dl creme fraiche
4 skiva ost, gärna cheddar
1 st tomat
1 tsk salt & peppar
8 skivor bröd
1. Häll av tonfisken. Hacka rödlök och persilja. Rör ihop med tonfisk, crème fraiche, salt & peppar.
2. Fördela röran på 4 brödskivor. Toppa med ost och en skiva tomat. Lägg en skiva bröd över.
3. Stek bröden i en medelvarm panna i en klick smör så de får lite färg. Baka dem i ugnen i 200 grader. När osten smält är det klart.
4. Servera gärna med en näve favoritchips.
(recept från Kokaihop)
-Mama Skogly ♥
Toast är så gott!
SvaraRaderaJa, det är topp tio för mig.
Radera