I samarbete med Smakbox.
När vardagen faller på är det gött med en snabblagad middag som dessutom är vegetarisk. Win win! OBS! Receptet är för två personer. Sen fick jag en laddning chilisås och chilipasta av Colins pappar Fredrik. Det var drag i dem kan jag lova.
Snabb pasta med tomat- och olivsås, grädde och mozzarella
2 port
2 port pasta
Pastasås:
1 burk Mutti Genuin saus Oliven
1/2-1 grönsaksbuljongtärning
0,5 dl grädde
svartpeppar
1 mozzarella
färsk persilja eller basilika
1. Koka pastan enligt anvisningar och häll sedan bort vattnet.
2. Koka upp Mutti-såsen och smaka av med grönsakbuljong och svartpeppar. Låt puttra.
3. Slå i lite grädde. Vänd ner pasta.
4. Dela mozzarellan i mindre bitar och lägg i pannan. Låt bli varmt. På med färsk persilja och servera!
-Mama Skogly ♥
Så gott :)
SvaraRadera