Nu är det några skälvande timmar kvar av läsåret och sedan är det dags för en efterlängtad semester. Det har varit ett underligt år kantat av fjärrstudier och det har varit svårt att planera då det har inträffat i omgångar och med kort varsel. Men vi klarade det. Bara en sån grej. Nu blir det sovmorgnar, promenader, sol, bad, korsord, ljudbok och att njuta av att bara vara.
En snabbvisit hos syrran och vi käkade lite plockmat. Jag hade med mig påsen med rågchips med dillsmak som följde med i Smakboxen. Dessa fyllde vi enligt recept nedan och det blev succé. Vi hade tångcaviar eftersom syrran inte tål fisk. Vi serverade även en massa sidorätter som jag kommer att blogga om senare, salami snacks från Göl samt ostar, kex och frukt. Sen vill jag tipsa om smördegsstänger som man köper färdiga på Ica. Riktigt goda och frasiga.
Rågchips med creme fraiche och rom
en påse rågchips med smak av sourcream och dill
creme fraiche
rom av valfritt slag
svartpeppar
gräslök
1. Lägg chipsen på en tallrik.
2. Fyll dem med creme fraiche, roma, på med svartpeppar och hackad gräslök.
I samarbete med Smakbox.
-Mama Skogly ♥
Så mycket gott! Rågchips är så goda och så tycker jag jättemycket om havrechipsen från samma märke.
SvaraRadera