Har ni testat pankopanera fetaost? Om du svarar nej här, så är det dags att testa. Det blev magiskt gott. Här serverades den i en grekisk sallad. Det kommer att komma fler recept, vill jag nästan lova.
Pankon följde med i senaste Smakboxen. Gillar att den var återförslutningsbar.
Grekisk sallad med pankopanerad fetaost
1 port
1 fetaost
mjöl
1 ägg
panko
rapsolja
ruccolasallad
tomat
gurka
rödlök
oliver
1. Fördela sallad, tomat, gurka, rödlök och oliver på en tallrik.
2. Vänd fetan i mjöl, sen uppvispat ägg och till sist panko. Stek i generöst med olja till gyllene på båda sidor. Ta upp och låt droppa av på hushållspapper.
3. Lägg osten på salladen och servera.
I samarbete med Smakbox
-Mama Skogly ♥
Så gott! Ha en bra start på veckan!
SvaraRaderaTack gullis. Detsamma till dig!
Radera