Smarriga räkbollar som passar fint till julmyset eller nyårsafton. Och ja, jag är team ostkrokar.
Krämiga räkbollar
200 g naturell färskost
100 g skalade räkor
1 msk hackad gräslök
ca 1 msk kaviar typ Kalles (smaka av så det blir lagom salt)
svartpeppar
ostkrokar
Använder du räkor i lag, så slå av lagen och krama ur räkorna med hushållspapper tills de blir torra. Använder du räkor med skal, skala och torka av med hushållspapper.
Hacka räkorna fint och vänd ner i färskosten. I med kaviar, gräslök och peppar. Blanda.
Forma till bollar.
Krossa ostkrokarna och rulla bollarna i smulorna. Servera på dirren.
Du kan göra klart bollarna innan, men vänta med att rulla dem i ostkrokskrosset tills just innan servering.
-Mama Skogly ♥
Så fina!
SvaraRaderaTusen tack!
Radera