måndag 29 mars 2010
Knäck och chokladkola i mikron
Knäck i mikron
ca 35 st.
1/2 dl vispgrädde
1 dl strösocker
1 dl ljus sirap
små pappersformar
Blanda vispgrädde, strösocker och sirap i en glasskål som tål mikrovågsugn. Koka blandningen på 600 W i 8 minuter. Fördela smeten i pappersformarna.
Chokladkola i mikron
* 50 g smör eller margarin
* 1/2 dl vetemjöl
* 2 msk kakao
* 1 dl strösocker
* 1/2 dl ljus sirap
Rör samman allt i en micro-tålig form. Kör på full effekt i cirka en minut. Tag ut formen och rör om. Kör kolan på full effekt i 4-5 minuter. Fördela i pappersformar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar