tisdag 16 november 2010

Pepparkakspops

Har bakat till mina kollegor idag, så de ska få något sött att smaska på till kaffet på torsdag då jag ska in och gästspela. Kanske blir det ännu en variant imorgon om andan faller på.


ca 15-20 st

1 paket Ballerina pepparkakssmak
100 g philadelphiaost
ljus blockchoklad
strösselhjärtan

Mixa kakorna och sen i med osten. Mixa igen. Rulla till bollar och in i frysen en stund. Smält chokladen över ett vattenbad. Doppa bollarna och på med ett hjärta. Dekorera en boll i taget, chokladen stelnar fort.












-Mama Skogly ♥

5 kommentarer:

  1. Pops är så fiffigt, man kan göra dem på nästan vadsomhelst och det blir alltid gott :) Fin blogg du har, här ska jag kolla runt mera senare, och extra kul är det ju att vi bor på samma ställa :)

    SvaraRadera
  2. Himmel så fiffigt, måste provas. Några fler tips på smaker??

    SvaraRadera
  3. Nu är jag nära att testa göra dessa cakepops som är så poppis!!!:) Så snygga!!

    SvaraRadera
  4. Så gott det låter med pepparkakssmak, riktigt juligt :-)

    SvaraRadera
  5. Oj vad gott, oepparkakssmak måste provas!!

    SvaraRadera