Hittade det här receptet på ett LCHFforum dår en tjomme som kallar sig "Feo" tipsade om detta bröd. Det var faktiskt riktigt gott. Jag tror det var brödkryddorna som gjorde susen. Saknar liiiite tuggmotstånd, men det kanske kan fixas om man laborerar i lite krossat linfrö. Ni som kör LCHF tycker jag absolut ska testa det här. Borde ju även funka för glutenintolleranta. Idag är jag ledig och ska baka tre olika sorters kakor. Ska nämligen bjuda på fika på jobbet på tisdag. I helgen tar vi nog och tjyvstartar grillen också. Vad ska ni äta för smarrigt? Ha en skön fredag, kamrater!
5-6 st
5 ägg
2 dl pofiber
50 g smält smör
en skvätt grädde
salt
2 tsk bakpulver
1 tsk brödkryddor
Vispa äggen. I med salt, smält smör och grädde. Vispa ner pofiber, bakpulver och brödkryddor. Låt stå och svälla en stund. Klicka ut med en slev på bakplåtspapper. In i ugnen i 7-10 minuter på 200 grader.
Förvara dessa puppies i plastpåse i kylen. De har inte allt för lång hållbarhet.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar