torsdag 24 mars 2011

Laxwrap & lövbiffwrap med bacon och bea

Anette kom igår för att titta på hockey. Ja, den gick ju rent svenskt sagt åt h-vete. Lite självmål och...Nej, vi går vidare med annat. Men den här var god i alla fall. Melon på var en riktig höjdare. Gubben, som är lite kinkig i maten, fick en annan variant. Han gillar bacon, okej? Han säger själv att bacon är den enda grönsak han äter...


mjukt tunnbröd
skagenröra
ärtskott (eller sallad av något slag)
gravad lax
avocado (med lite citron)
melon
nymalen svartpeppar

Fördela skagenröran på brödet. På med ärtskott, lax, avocado i skivor och melon. På med svartpeppar och vik ihop. Klart!






Gubbens lövbiffwrap;


mjukt tunnbröd
ost
1 bit lövbiff
4 skivor bacon
röd paprika
gurka
beasås

Stek lövbiffen hastigt och krydda med grillkrydda och peppar. Stek baconet. Lägg ost på brödet, sen på med köttet. Kasta dit ilte paprika och gurka. Toppa med bea. Vik ihop och servera.

-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. wraps är himla gott att göra faktiskt. jag brukar göra en vegvariant med mozarella och pest, mycket smarrigt.

    trevlig helg!

    SvaraRadera