På årets påskbuffé hade vi följande:
matjessilltårta, tjälknöl, kokt potatis, gravad lax, rökt lax, ljusugnsbröd, skinka, mimosasallad, crostini med tapenade, crostini med fetaoströra och jordgubb, äggsallad, senapssill, inlagd sill och köttbullar. Här kommer dagens första recept, äggsallad. När jag handlade på Coop i onsdags bjöd de på denna till en bit matjessill. Enkelt och gott. Även LCHF-vänligt. Idag ska syrran och jag göra schtaan. I julklapp fick jag en shoppingdag inklusive lunch. Jag gissar att det blir Subway.
8 ägg
2 dl creme fraiche
salt och peppar
persilja
gräslök
Koka äggen och låt svalna. Skala och hacka. I med creme fraiche, salt och peppar. Klipp ner persilja och gräslök. Servera till sill.
-Mama Skogly ♥
Vad gott! Jag brukar också göra något liknande fast med majonnäs! :)
SvaraRaderaHa en fin påskhelg!
//Lana