Jisses så gott! Enough said.
2-3 port
Såsen:
1 vitlöksklyfta
2 stora shalottenlök
300 g svamp (vi hade Karl-Johan)
grädde
1,5 msk persilja
en skvätt vitt vin
0,5 svampbuljongtärning
mjöl
några stackars droppar tryffelolja
drygt en halv parmesanost
Till servering:
500 g färsk gnocchi
ruccola
Hacka löken och vitlöken och fräs. Pudra över lite mjöl. I med övriga ingredienser UTOM osten. Koka pastan enligt anvisningar. När såsen kokat ihop, i med den rivna parmesanen och dra från plattan. I med gnocchin och lägg upp på tallrik. Toppa med ruccola.
-Mama Skogly ♥
Ja, visst ser det gott ut :)
SvaraRaderaGott att använda vin i sås! :) Min son önskar till sitt 20-års firande-middag rödvinssås! Har du något bra recept i dina gömmor? :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
kram
//Lana