Mumsiga köttfärsbiffar med smak av fetaost och persilja. Så gott!
Köttfärsbiffar med fetaost och persilja
500 g nötfärs
150 g fetaost
hackad färsk persilja
1 tsk salt
svartpeppar
0,5 dl grädde
1 ägg
Såsen;
2 dl grädde
ca 2 msk flödeost, svartpeppar
1 msk oxfond
ett stänk soja.
Blanda ihop ingredienserna till biffarna och forma biffar av smeten. Stek på bägge sidor i smör. Slå över grädde och låt koka ca 20 minuter under lock. Lyft upp biffarna. I med soja, oxfond och ost. Vispa. Servera biffarna med sås och valfritt tillbehör.
-Mama Skogly ♥
Oh, vad gott! Längesen jag använde fetaost... speciellt i biffar! Nu måste det bli ändring på det! :)
SvaraRaderaHa en toppen tisdag!
Kram kram
//Lana
Ha en fin dag du också!
SvaraRadera