Att kål kan bli så gott...
Ugnsbakad vitkål
vitkål
olivolja
salt
fänkålsfrön
Sätt ugen på 100 grader. Skär vitkål i ca 2 cm tjocka skivor. Ringla olivolja över och salta med flingsalt. Strö över lite fänkålsfrön och ugnsbaka i ca 45 minuter.
-Mama Skogly ♥
Ja-a, kål är så gott!
SvaraRaderaÅh, det där kommer passa mig perfekt. Tack för tipset!
SvaraRaderaWow! Vilket häftigt recept! Sparar genast! :)
SvaraRaderaHa en toppen kväll!
Kram kram
//Lana
Vilket bra tips, vi har bara provat med spetskål tidigare.
SvaraRaderaTack, alla!
SvaraRaderaVilket spännande tips och så GOTT det låter, jag som älskar vitkål!! Det här sparas!!
SvaraRaderaHa en underbar helg!
Kram Sonja