Idag bjuder jag på en mumsig pastarätt som blev väldigt uppskattad här i huset.
Krämig pastapanna
ca 8 port
600 g ryggbiff
7 dl grädde
10 cocktailtomater
1 tsk soja
1 tsk fransk senap
1 stor vitlöksklyfta
3 dl vatten
0,5 påse beasås (pulvret)
1 köttbuljongtärning
1 kg färsk tagliatelle
Styek köttet ca 1 minut på varje sida. Peppra och salta. Anvånd stekskyn till såsen. Ta upp köttet och lägg åt sidan. Slå vatten i stekpannan och låt koka i ca 10 minuter. Slå över grädde och resten av ingredienserna till såsen. Låt koka ihop. Skär köttet i mindre bitar. Koka upp pastan och slå av vatnnet. Blanda ner köttet och sedan pastan, låt bli varmt och servera med persilja och parmesanost.
-Mama Skogly ♥
Nästan så där gör jag min favoritpasta!
SvaraRaderaMed ett undantag - bea-såspulver har jag aldrig prövat i pastasås... ;)