Gillar du grönmusslor så är det här definitivt ett recept värt att prova. Löjligt gott.
Parmesangratinerade grönmusslor
4 portioner
1 kg frysta grönmusslor
Kryddsmör;
2 plommontomater
1/2 kruka basilika
2 vitlöksklyftor
75g smör
2 dl riven parmesanost
salt
peppar
1. Tina musslorna.
2. Slå på ugnen på 225.
3. Gör kryddsmöret och klicka över musslorna.
4. Gratinera 15 minuter.
Serveras med ett gott bröd och guacamole och/eller fetaostcremefraiche med vitlök. Skippa brödet om du inte vill ha kolisar.
-Mama Skogly ♥
Åh vad gott:) ja jag gillar musslor men har aldrig lagat det hemma själv. Jag har liksom ingen koll på musslor, trodde man köpte dem färska och då vet jag inte hur jag ser om de är bra...
SvaraRaderaStor kram till dig från Victoria på www.victoriasprovkök.se