fredag 26 april 2013

Cheese doodle kycklingburgare

Fick ett tips på fejan om chicken fingers med cheese doodles och tänkte att det där kan man ju göra om till kycklingburgare. Det gick hem hos alla barnen. Här kommer receptet.



Cheese doodle kycklingburgare

4 port

2 kycklingfiléer
2 dl ostkrokar (ja, vi säger ostkrokar i Norrland)
1 tsk vitlökspulver
svartpeppar
1 ägg
salt

Skär filén i två delar så det blir två tunna plattor. Vispa upp ägget. Kör krokarna i matberedare och i med peppar och vitlökspulver. Doppa filéerna i ägg och sedan i ostkroksmixen. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. In i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter, tills kycklingen är klar.

Värm på hamburgerbröd, på men kyllingen, dressing och annat smaskelismaskens.





-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Mmm...så gott! Längtar till en ledig helg och grilla hamburgare! :)
    Ha en toppen lördag!
    kram
    //Lana

    SvaraRadera