Ett recept från ICA som skulle passa till lamm, men vi åt den till grillat kött och grillad lax. Mums!
Sardellgratäng
2 rödlökar
1 zucchini
4 tomater
2 gula paprikor
2 msk olivolja
4 sardellfiléer
1 msk färsk timjan
Skala lökarna och skär dem, zucchini och tomater i skivor.
Dela och kärna ur paprikorna och skiva dem i tunt .
Lägg grönsakerna omlott i en ugnssäker form och ringla över olivoljan.
Hacka sardellerna och strö över dem och timjan på grönsakerna. Peppra och salta ev.
Stek grönsakerna mitt i ugnen i 200 grader ca 15 minuter.
-Mama Skogly ♥
Mmm...gott, gott!
SvaraRaderaSardellerna, använder du som är burk?
Ha en fin dag!
Kram
//Lana
Jag tog i burk, de som är rullade runt kapris.
Radera