Salta tilltugg.
Parmesan- och sardellsnurror
ca 16 st
250 g smördeg
1 uppvispat ägg
50 g avrunna sardeller
4 rågade msk finriven parmesan
Kavla ut degen till 24X26 cm rektangel. Pensla lite ägg och placera ut fyra rader med sardeller, läns med långsidan på smördegen. Strö parmesan mellan raderna av sardeller.
Rulla ihop degen från långsidan. Kyl 30 minuter i palstfolie.
Skär i tunna skivor. In i ugnen på bakplåtspapper i 12-15 minuter i 200 grader. Servera.
-Mama Skogly ♥
Mums mums! Perfekt som snacks eller kanske förrätt? :)
SvaraRaderaHa en toppen fredag!
Kramar!
//Lana
Tack! Du med!
RaderaSå gott med fylld smördeg. Ha en bra fredag, kram!
SvaraRaderaJa, smördeg är allt bra gott! Kram!
Radera