Bjöd Anette på den här godingen till lunch idag. Det hade varit gott att lägga hackade tomater och avokadobitar med lite lime ovanpå när man tagit ut gratängen. Mums!
Black eyed pea-gratäng
1 burk black eyed peas
0,5 rödlök
1 dl creme fracihe
några hackade jalapeños
2-3 dl riven ost
1 dl salsa
1 vitlöksklyfta
fajitakrydda eller tacokrydda
persilja
toppa ev med tomat, avokado och lime
Servera med nachos
Mosa bönorna i botten av ugnsfast form. Blanda ner hackad lök, creme fracihe, hackade jalapeños, riven ost, salsa och riven vitlök. Krydda med fajitaskrydda eller tacokrydda. Smaka av med salt och peppar. In i ugnen på 175 grader i ca 10-15 minuter. Klipp persilja över och ev. hackad tomat, avokado och lime. Servera med nachos.
-Mama Skogly ♥
Det här är också något för mig, mmm :)
SvaraRaderaJa, vi har ju lite lika smak på vegrätter, du och jag! ;)
Radera