söndag 22 september 2013

Salta minipizzor med ansjovis

Vi hade kräftskiva igår och serverade dessa puppies som tilltugg tillsammans med en fördrink gjord på åkerbärslikör och sockerdricka. Hallå? Mums, liksom!




Salta minipizzor med ansjovis och parmesan


12 minipizzor

15 minuter

Ett salt och gott tilltugg till välkomstdrinken. Beräkna minst två minipizzor per person, de har en rykande åtgång!

12 skivor vitt formbröd
1 liten burk pizzasås (tomatsås)
1 burk ansjovisfiléer
12 körsbärstomater
50 g parmesanost
50 g västerbottensost
persilja
cocktailkapris till dekoration

Stansa ut runda skivor ur brödet med hjälp av ett lagom stort glas. Bred på tomatsås och lägg en ansjovisfilé på varje skiva ihop med några klyftor av körsbärstomaterna och på med lite klippt persilja. Riv osten grovt och strö över.

Sätt in i ugnen på 225° och grädda tills pizzorna fått fin gyllene färg, ca 10 minuter. Servera med några cocktailkapris.








-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Hej där, hittade hit av en slump och blev serverad supersmarriga minipizzor, mums :)
    Blir nyfiken och måste kika runt lit till.

    Hej så länge...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och välkommen! Hoppas du hittar nåt du gillar!

      Radera
  2. Vad gott det ser ut! Ska testa med LCHF-bröd, borde ju funka lika bra. :)

    SvaraRadera