En macka som inte går av för hackor. Jag hade ingen sallad hemma, annars hade jag lagt på en skiva. Man vill ju vara nyttig... ;) Sen är det viktigt att man steker ägget så det blir så där krämigt inuti. Fast du kanske hellre gillar vändstekt...
Gamla kranskärl blir hur som haver som nya...
Skogly special
1 st
1 limpskiva
1 salladsblad
3 baconskivor
1 ägg
2 skivor Goudaost
Hellmans majonnäs
salt och svartpeppar
Stek baconet. Stek ägget. Stek limpskivorna i pannan. Bred på Hellmans. På med sallad, ostskivor, bacon och ägget. Salta och peppra. Servera på dirren.
-Mama Skogly ♥
Ägg och bacon är så gott! :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram kram
//Lana
Tack! Du med!
RaderaJag gillar mina ägg genomstekta :)
SvaraRaderaJag gillar dem krämiga men lite rinniga.
Radera