Gårdagens efterrätt på vår tjejkväll. En smaskig efterrätt med nutella i botten.
Cheesecakepannacotta med nutellabotten
4-6 pers
1 1/2 gelatinblad
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
1/2 dl socker
200 g Philadelphiaost
Nutellabotten : Nutella utrört med lite grädde eller philadelphia ( för att den inte ska bli för hård i kylen )
Garnering : frukt och bär efter egen smak och tycke
Lägg gelatinbladen i blöt. Dela vaniljstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i stången med och ta upp den sen. Koka upp under omrörning. Ta bort stången. Tillsätt det utkramade gelantinbladen och rör noga. Tillätt philadephiaosten och rör slät.
Häll upp i glas och ställ kallt tills dom stelnat.
Dekorera och servera.
(Jennys matblogg)
-Mama Skogly ♥
Men åh, vad gott! Dreglar! :)
SvaraRaderaKram kram
//Lana
Kram!
RaderaMmm, yum, yum :)
SvaraRadera