Grymt god och mättande gratäng. Om man vill kan man göra en vitlökssås till, men jag tyckte den hade nog mycket smak ändå. M.U.M.S!
Köttfärsgratäng med fetaost
ca 400 g färdig köttfärssås
Ostblandning:
2 ägg (om dom är små, använd 3)
2 dl grädde
100 g philadelphiaost
100 g keso
150 g fetaost
1 dl riven ost
Salt
Peppar
Chilikrydda
Oregano
Vitlökssalt
Lägg köttfärssåsen i botten av form. Rör allt till ostblandningen i en skål & krydda. Slå sedan över röran, in i ugnen på 225 grader i 30-40 minuter, tills den tagit ihop. Lägg folie på efter halva tiden så ytan inte bränns.
(recept från Vad lagar du till middag ikväll)
-Mama Skogly ♥
Hur mycket köttfärs?
SvaraRaderaFräser man till köttfärsen först o lägger det i botten?
Nu har jag ändrat i receptet. Jag var tydligen väldigt trött igår... ;)
RaderaHehe, och jag kom hem efter jobbnatt imorse o undrade om jag var så trött att jag inte kunde se var det stod om köttfärsen ;)
RaderaHur som helst så låter det jättegott!
Jag har tyvärr inget sånt att skylla på. ;) Bra att du frågade i alla fall, så jag kunde rätta till det. Tack för det!
Radera