lördag 19 april 2014

Kinderganache med Oreokross

En söt efterrätt som just har serverats på Casa Hawk. Den är enkel och snabblagad om man bortser från avkylningstiden.Om man vill kan man byta ut Oreokakorna mot t ex Ballerina kladdkaka.

Nu ska vi åka och handla och sedan ska syrrans flickor baka och en laxbakelse ska tillagas inför påskbuffén ikväll.



Kinderganache med Oreokross

6 st

2 dl grädde
6 bars Kinder maxi
12 st Oreos
6 chokladfingrar

Dagen innan:
Värm grädden till 90 grader, det får inte koka. Smält Kinder chokladen i grädden och ställ kallt över natten. Vispa ganachen.
Stjälp upp lite ganache i glaset. Skär en kaka och i med smulorna. I med mer ganache och toppa med smulor från ännu en kaka. Stick försiktigt ner chokladfingret. Servera.





-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: