En söt efterrätt som just har serverats på Casa Hawk. Den är enkel och snabblagad om man bortser från avkylningstiden.Om man vill kan man byta ut Oreokakorna mot t ex Ballerina kladdkaka.
Nu ska vi åka och handla och sedan ska syrrans flickor baka och en laxbakelse ska tillagas inför påskbuffén ikväll.
Kinderganache med Oreokross
6 st
2 dl grädde
6 bars Kinder maxi
12 st Oreos
6 chokladfingrar
Dagen innan:
Värm grädden till 90 grader, det får inte koka. Smält Kinder chokladen i grädden och ställ kallt över natten. Vispa ganachen.
Stjälp upp lite ganache i glaset. Skär en kaka och i med smulorna. I med mer ganache och toppa med smulor från ännu en kaka. Stick försiktigt ner chokladfingret. Servera.
-Mama Skogly ♥
Mums, så gott! Glad påsk!
SvaraRadera:) Tack detsamma!
Radera