Snabblagat som tusan och alla åt med god aptit. Bra sätt att bli av med julskinkan också.
Fresh island pastasås
400 g kokt eller rökt skinka (vi tog julskinka ur frysen)
4 dl grädde av valfri kaliber
1 påse OLW Fresh Island dipp
persilja
Till servering:
riven parmesan
valfri pasta
svartpeppar
Strimla skinkan och fräs i smör. Slå över grädde och häll över pulvret. Vispa ihop. Strö över persilja och låt puttra medans pastan kokar. Servera med valfri pasta, riven parmesan och nymalen svartpeppar.
-Mama Skogly ♥
Det här får jag prova!
SvaraRaderaNu har jag gjort din Citronkladdkaka och din aubergine- och paprikaröra! Supersmaskigt allting. Men det är väl därför bloggen heter så! =)
Tack för superinspirerande blogg!
Nä men tack! Vad glad du gör mig! Kram på dig!
Radera