Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd till som man kan suga upp det sista av såsen med.
Fisk i ugn med gräddsås & bacon
4 port
600 gram torskfilé
3 dl vispgrädde
1 paket bacon, tärnat och stekt(140g)
3 msk chilisås
0,5 dl hackad dill
1 msk pressad citron
ca 0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar
1. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Salta firren.
2. Blanda grädde, chilisås, citronsaft och peppar i en bunke. Slå det över fisken.
3. Strö över det stekta baconet.
4. Ställ in i 200 grader varm ugn ca 20 min.
-Mama Skogly ♥
Det här låter ju jättegott och enkelt recept, måste pröva detta snarast.
SvaraRaderaHa det gott. Britt-Marie S
Det tycker jag absolut du ska göra. Hoppas du tycker att det blir gott. Ha det gott du med! Med vänlig hälsning Erika.
RaderaSer gott ut och inte så svårt Ska absolut pröva att att göra den Mvh Sonia T
SvaraRaderaHoppas du gillar den om du provar!
RaderaVad ska jag ha till fisken att äta, passar det med pressad potatis?
SvaraRaderaPressad potatis passar utmärkt. Hoppas du tycker det är gott om du provar!
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaTycker inte om fisk men ville enda laga det till familjen. Ohh idag ska jag laga den igen. Var faktiskt riktigt gott.
SvaraRaderaÅh, så glad jag blir!
RaderaSåååå gott! Men jag som är opererad för fetma skippade vispgrädde och använde mini matgrädde med bara 4% fett istället. Det blir lika krämigt och gott i alla fall ���� Ljuvligt och smakrikt.
SvaraRaderaSå roligt att du gillade det!
Radera