Måndag och vegetariskt på bloggen. En vegetarisk gratäng som man kan äta med nachos och valfria tacotillbehör. Vi åt även sötpotatisdippen till.
Vegetarisk tacogratäng med svarta bönor och mozzarella
1 morot
1 liten gul lök
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
1 burk svarta bönor
2 msk tacokrydda
koriander
2 mozzarella
1. Skala och riv moroten grovt.
2. Hacka löken. Riv vitlöken. Fräs morot, lök och vitlök i smör i kastrull.
3. I med krossade tomater och krydda med tacokrydda och koriander. Låt puttra en stund.
4. Häll i de avrunna bönorna och låt det bli varmt.
5. Häll upp i ugnsform och fördela skivad mozzarella över.
6. In i ugnen i 225 grader i ca 15-20 minuter.
7. Servera med sallad och guacamole.
-Mama Skogly ♥
Mums, vad gott!
SvaraRaderaTack Katarina!
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera