Svärmor och svärfar bjöd på middag under påsklovet. Det blev två olika fiskrätter. Den här har jag bloggat om förut, men blir så god att den är värd ett extranummer.
Enkel fiskgryta med morot och purjolök
500-600 g torsk
1 morot
1 purjolök
2 vitlöksklyftor
3 dl grädde
2 dl creme fracihe
Skala moroten och riv grovt.
Ansa purjon och strimla.
Fräs detta mjukt i smör.
Slå i grädde och creme fracihe, riv i vitlöken.
Salta och peppra.
Låt puttra 10 minuter.
Skär fisken i bitar och lägg ner i pannan. Låt puttra 10 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med ris eller potatis.
-Mama Skogly ♥
Låter krämigt och gott!
SvaraRaderaTack snälla!
RaderaDagens middag, jättegott! //Jaana
SvaraRaderaÅh så roligt! Kul att höra!
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderamycket enkel att laga och väldigt god, säger en 82-årig matlagerska
SvaraRaderaSå roligt att höra! Heja dig!
Radera