Sa någon pitabröd? Ja, vi fortsätter i det träsket! Vi älskar ju wok i vår familj så det här är ett bra recept man drygar ut genom att äta det i pitabröd. Det här receptet räcker till två middagar för vår familj. Supergott, verkligen!
Köttfärswok i pitabröd
150 g vitkål
1 morot
1 gul lök
2 burkar bambuskott
800 g köttfärs
1,5 köttbuljongtärning
0,5-1 dl vatten
3 paket biffnudlar
soja
olja
sweet chilisås
vitlök
salt
Till servering:
pitabröd
sås på creme fracihe, sweet chilisås, salt och peppar
1. Strimla vitkål, skala morot och riv grovt, strimla löken. Fräs mjuka i olja. Låt bambuskotten rinna av och ner med dem. Krydda med vitlök, soja, sweetchili, salt. Häll upp i stor kastrull med lock
2. Fräs köttfärsen, i med buljongtärning och vatten. Låt koka ihop. Krydda med samma som ovan. Häll i kastrullen.
3. Koka nudlarna enligt anvisning. Häll av buljongen. Fräs i olja och krydda med samma som ovan.
4. Blanda ihop allt och fyll pitabröd, rostade i brödrosten. På med såsen och njut!
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar