Supersmarrig och enkel kycklinggryta som man snabbt svänger ihop. Jag brukar passa på att handla grillad kyckling när det är extrapris. Då kan man bena ur den och klippa i lagom stora bitar och frysa in. Så går det ännu snabbare att tillaga en mumsig middag.
Kycklinggryta med vitlöksost, champinjoner och soltorkade tomater
200 g färska champinjoner
smör
grillkrydda
2,5 dl grädde
1-2 msk Creme soltorkade tomater, Zeta
1 Creme Bonjour grekisk vitlök
0,5 kycklingbuljongtärning
svartpeppar
1. Bena ur kycklingen och klipp i bitar.
2. Skär champinjonerna i bitar och stek i smör med grillkrydda.
3. I med kycklingen, grädde, tomatcremen, osten, kycklingbuljongtärning och svartpeppar. Låt puttra.
4. Servera med ris eller klyftpotatis och sallad.
-Mama Skogly ♥
Så goda smaker!
SvaraRaderaTack fina du!
Radera