söndag 28 januari 2018

Salamichips med creme på soltorkade tomater

Så var helgen slut och det är måndag igen. Fort var det gjort. En kopp kaffe eller två så kanske man vaknar till.

Här kommer då ännu en variant på salamichipsen jag bloggade om tidigare. Smarrr.


Salamichips med creme på soltorkade tomater

35 st

35 tunna skivor salami (t ex. milano)
1 1/2 dl smetana
ca 1 msk Creme soltorkade tomater, Zeta
1 krm salt
1 krm svartpeppar
färsk persilja

1. Sätt ugnen på 200°C.

2. Lägg salamiskivorna på bakpappersklädda plåtar (utan att de nuddar varandra). Ställ in i ugnen 8-10 minuter, tills de är krispiga. Låt svalna.

3. Blanda smetana med Zetas "Creme soltorkade tomater", salt och peppar.

4. Lägg salamichipsen på ett fat. Klicka på cremen. Strö över färsk persilja.



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar