När syrran var här kastade vi ihop en plockbricka. Det var en team effort så alla inblandade drog sitt strå till stacken. Jag älskar som bekant plockmat och skulle kunna leva på det. Och så ett vintips längre ner.
Plockbricka
rostbiff
vindruvor
Fuet (korv)
jordgubbar
ostar
physalis
marmelader
kronärtskockscreme
rosmarinsticks
lantchips med smak av parmesan
srirachamajonnäs
halkidikioliver
krustader med paprikaost och västerbottensost
baguetter
kex
Montepulciano d'Abruzzo Nr 2337
Umani Ronchi , Italien
Abruzzerna , Montepulciano d'Abruzzo
70:- Flaska , 750 ml
Bärig smak med inslag av skogshallon, blåbär, sötlakrits och örter. Serveras vid cirka 16°C till ljust kött.
-Mama Skogly ♥
Plockmat gillar jag också och det här ser så lyxigt och gott ut!
SvaraRaderaTusen tack, rara!
Radera