Friday, baby! Idag bjuder jag på en crappy foto av ett väldigt najs tillbehör till grillat och perfekt när man har tortillabröd över från tacokvällen. Jag gissar att folk ska grilla i helgen... Ha en fin fredag, kamrater!
Tortillasnibbar med potatis och västerbottensost
ca 12 snibbar
4 potatisar
smör
salt
peppar
2 dl grovt riven västerbottensost
1 vitlöksklyfta
färsk persilja
4 mjuka tortillabröd
1. Koka potatisen. Mosa den med smör, i med riven vitlök, smaka av med salt och svartpeppar.
2. Vänd ner den rivna osten och persilja.
3. Fördela över två tortillabröd och lägg de andra två som lock över.
4. Grilla i halster på bägge sidor över en grill som inte är så varm eftersom brödet snabbt tar färg.
5. Skär i snibbar och servera på dirren!
-Mama Skogly ♥
Tack för ett till bra tips :)
SvaraRaderaVarsågod!
Radera