Vegetarisk måndag. Ett recept från Santa Maria som blev jättegott. Vi serverade hemmagjord mango chutney (recept kommer) och köpt naanbröd till.
Vegetarisk garam masala
4 port
1 påse Santa Maria Indian Spices Garam Masala
200 g halloumi
250 g kikärtor
200 g bladspenat
2 dl grädde
1 dl vatten
Till servering:
naanbröd eller chapati
mango chutney
ev ris
1. Skiva halloumiost och stek skivorna gyllene. Lägg osten åt sidan.
2. Häll avrunna kikärtor i stekpannan och tillsätt kryddpåsen med garam masala, vatten, grädde och bladspenat.
3. Koka ihop i 5-10 minuter.
4. Servera grytan med den stekta halloumin tillsammans med ris, chapatibröd eller naanbröd och en klick mango chutney.
-Mama Skogly ♥
Det ser grymt gott ut, dreglar :)
SvaraRaderaVilken komplimang! Tack!
Radera