söndag 24 februari 2019

Vegetarisk garam masala

Vegetarisk måndag. Ett recept från Santa Maria som blev jättegott. Vi serverade hemmagjord mango chutney (recept kommer) och köpt naanbröd till.


Vegetarisk garam masala

4 port

1 påse Santa Maria Indian Spices Garam Masala
200 g halloumi
250 g kikärtor
200 g bladspenat
2 dl grädde
1 dl vatten

Till servering:
naanbröd eller chapati
mango chutney
ev ris

1. Skiva halloumiost och stek skivorna gyllene. Lägg osten åt sidan.

2. Häll avrunna kikärtor i stekpannan och tillsätt kryddpåsen med garam masala, vatten, grädde och bladspenat.

3. Koka ihop i 5-10 minuter.

4. Servera grytan med den stekta halloumin tillsammans med ris, chapatibröd eller naanbröd och en klick mango chutney.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: