Idag bjuder jag på lite påskgodis med ett recept från Ica. I originalreceptet ska det vara vit choklad, men jag bytte ut det mot mjölkchoklad istället.
Lakrits- och hallonbräck
400 g mjölkchoklad
150 g mjuka bitar saltlakrits
150 g geléhallon
1. Bryt chokladen i bitar. Lägg i en skål och smält den över vattenbad.
2. Tillsätt lakrits och geléhallon i små bitar. Häll ut smeten på ett bakplåtspapper. Ställ i kylen för att stelna.
3. Skär chokladkakan i bitar. Förvara torrt och svalt.
-Mama Skogly ♥
Men åh vad gott! Ha en skön söndag!
SvaraRaderaTack! Ha en fin måndag!
RaderaÅh mumsigt det ser ut 😍 tack för receptet ha en fin vecka kram från Nina
SvaraRaderaTack! Ha en fin vecka du med! Kram från mig.
Radera