Sweet med lördag. Syrran är på besök så det blev plock igår. Idag skiner solen så det blir en promenad, trädgårdsfix, ett besök på Ljusfabriken Lowima, bubbel och grillning. Rådjurssadeln ligger redo i kylen...
Jag fick ett tips av en gammal kollega, Sandra om dessa puppies. Hon körde dem i ugnen medans jag passade på att grilla dem då grillen ändå var igång. Vill man göra egen pesto så funkar det, vill man köra på lite enklare knep så köper man färdig.
Baconlindad halloumi med pestodipp
halloumi
bacon
grillspett
Pestodipp:
pesto
creme fracihe
1. Skiva halloumin i 8 skivor.
2. Dela baconet i två och linda runt halloumiskivorna.
3. Blanda samman pesto och creme fracihe efter smak.
4. Grilla halloumin tills baconet är klart.
5. Servera tillsammans med dippen. Jättegott!
-Mama Skogly ♥
Både pesto och creme fraiche är gott, så jag kan tänka mig att denna dipp är jättegod.
SvaraRaderaDen är det, jag lovar!
Radera