Nu är jag hemma igen, utvilad efter några dagars all inclusive i Valliden. Jag har verkligen haft semester. Idag firar vi att Alfred, mellansonen, fyller tonåring. Han har uppvaktats med glassbomb och presenter. Sen ska han roa sig på stadsfesten och till sist avsluta dagen med önskemiddag. Och det blir ju då kräftor med tillbehör.
I paketet från gourmetrummet.se följde det med en flaska mangovinäger. Den gjorde vi dressing av och ringlade över den här urgoda salladen som passar både som ensamrätt till lunch, på buffé eller till grillat.
Ange rabattkod: MAMASKOGLY och få 20% rabatt på hela sortimentet på gourmetrummet.se.
Halloumisallad med mangodresing
2 portioner matvete
1-2 halloumi
ruccola
vattenmelon
cashewnötter
1-2 avokado + citron
cocktailtomater
svartpeppar
färsk timjan till servering
Dressing:
mangovinäger
olivolja
salt och peppar
1. Koka matvetet enligt anvisningar. Jag använde grönsaksbuljong istället för salt att koka i. Låt svalna.
2. Skär halloumin i kuber och stek i smör.
3. Lägg ruccola på ett stort fat. På med matvete, melon, cashewnötter, avokado och cocktailtomater.
4. Gör dressingen och ringla över.
5. Krydda med svartpeppar och färsk timjan.
-Mama Skogly ♥
Vilken ljuvlig sallad och mangodressing till blir ju perfekt!
SvaraRaderaRiktigt gott!
Radera