Min mentorskollega Daniel är gästkock idag. Han stod för efterrätten när vi hade kräftskiva och serverade den här godingen. Bokmärk till nyårs!
Vit chokladkräm med syrligt hallon- och passionstäcke
4 port
Ingredienser
100 g vit blockchoklad
2 dl créme fraiche
2 limefrukter
3/4 dl hallonsylt
2 passionsfrukter
1. Smält blockchokladen och blanda den med créme fraiche och klicka ner blandningen i serveringsglas.
2. Riv skalet från limefrukterna och pressa ur saften och blanda med hallonsylten. Fördela ut hallonsylten i glasen ovanpå chokladblandningen.
3. Strö lite av det rivna limeskalet på hallonsylten.
4. Gröp ur kärnorna från passionsfrukten och lägg dom på sylten i glasen.
5. Låt stå i kylen minst 2-3 timmar innan servering.
-Mama Skogly ♥
Åh, så fräscht!
SvaraRaderaSÅ gott!
Radera