söndag 12 januari 2020

Migas, mexikansk äggröra i tortillabröd

Den här bloggade jag om i september, men jag har lirat om receptet något. För att dryga ut det, serverade vi äggröran i mjuka tortillabröd. M U M S.


Migas, mexikansk äggröra i tortillabröd

8 st ägg
0,5 dl grädde
1.5 dl riven ost
1 tsk salt
svartpeppar

Tillbehör:
0.5 påse Santa Maria Tortilla Chips Salted
0,5 burk Santa Maria Chunky Salsa Medium 230 g
några Santa Maria green Jalapeño
1 st avokado
1 kruka koriander

Till servering:
mjuka tortillabröd

1. Vispa ihop ägg, grädde, riven ost och salt.

2. Häll äggvispet i pannan och låt ”stanna”. Rör sedan försiktigt då och då med en träslev. Äggröran ska fortfarande vara krämig när den är färdig.

3. Toppa med krossade tortillachips, salsa, avokado, jalapeño och koriander/gräslök. Servera i värmda mjuka tortillabröd.





-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar