onsdag 15 juli 2020

Pastasallad med kräftstjärtar, fetaost och pesto

Här kommer en god och härlig pastasallad som passar en varm sommardag. Eventuella rester kan man ju ta med sig på stranden dagen efter. Och kan vi nu komma överens om att solen och värmen ska komma tillbaka?


Pastasallad med kräftstjärtar, fetaost och pesto

500g penne rigate
1 sats pesto
5 salladslökar eller 0,5 purjo
2 burkar kräftstjärtar
1 stor röd paprika
1 fetaost
1 burk creme fraiche

1. Koka pastan enligt anvisningar och skölj i kallt vatten.

2. Blanda pesto och creme fraiche och blanda ner i pastan.

3. Hacka kräftstjärtar, lök, paprika och fetaost och blanda ner. Smaka av med salt och peppar.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Gott och perfekt att laga då man får pasta över. Ha en fin dag!

    SvaraRadera